УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ”ПОЛИКАР РУСЕ”

Учебен център ”ПОЛИКАР РУСЕ”
Учебен център ”ПОЛИКАР РУСЕ”


Учебен център ”ПОЛИКАР РУСЕ” е създаден през 2010 година като обединение на двата учебни центъра – „ПОЛИКАР” и „ВИВИКАР”. Основната дейност на учебния център е следното обучение:

- подготовка на кандидати за водачи на МПС - шофьорски курсове;
- курсове за водачи при превоз на опасни товари – ADR;
- курсове за възстановяване на отнети контролни точки;
- курсове за професионална компетентност на водачите при превоз на товари.

В момента „ПОЛИКАР РУСЕ” е УЧЕБЕН ЦЕНТЪР, който предлага подготовка на кандидати за водачи на МПС от почти всички категории: В, С, СЕ, ВЕ.

Автомобилите, с които се извършва обучението са съвременни и оборудвани съобразно изискванията за подготовка на кандидати за шофьори.

В УЧЕБНИЯ ЦЕНТЪР работят висококвалифицирани преподаватели с голям опит и дълъг стаж в подготовката на кандидат – шофьори.

В курсовете за водачи за превоз на опасни товари – ADR се извършва задължителното и периодичното обучение на тези водачи, които ще превозват опасни товари. Това става в модерно оборудван учебен кабинет, при спазване на условията на Наредба № 40 за изискванията за обучение на водачи, превозващи опасни товари.
В курсовете за професионална компетентност на водачите при превоз на товари се извършва началната и периодичната квалификация на тези водачи, които ще превозват товари и им е необходима карта за квалификация на водача. Обучението се извършва при спазване на условията на Наредба № 41 на Министерство на Транспорта и Директивата за първоначалното и периодичното обучение на професионалните водачи – 2003/59/ЕО.

При нас може да опресните и усъвършенствате своите знания и умения по шофиране под формата на допълнително обучение с избран от вас автомобил и преподавател.

Всички, работещи в УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПОЛИКАР РУСЕ” полагат максимални усилия при обучението на кандидатите за водачи на МПС и се борят за постигане на по-голяма безопасност по пътищата и за намаляване на произшествията.

Ние подкрепяме кампанията с мото: „ДА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!”Policar Ltd. © 2008 – 2016 | Design by Forma design Ltd.